Skogsbruksplaner

En välskött skog genererar värde, en misskött skog ger motsatsen! Skogen är under ständig förändring vilket innebär ett lönsamt skogsägande utmanade. En skogsbruksplan är ditt personliga verktyg som ska hjälpa dig på vägen. Det är en sammanställning av din skogsfastighet, som ger dig en översikt av vilka, samt i vilken ordningen åtgärderna behöver utföras. Att vara aktiv i beslutsfattanden för din skog gör det både roligare och mer givande att vara skogsägare. Du får en närmare relation till din skog och färre tråkiga överraskningar.
En skogsbruksplan är en god investering som kommer betala sig själv, många gånger om. Skogsbruksplaner kan i många hänseenden vara svåra att förstå, vi hjälper dig gärna med en genomgång och redogör riktlinjer för din skogsskötsel. Vi kan även hjälpa till med en uppskattning för att se vilket värde just din skogsfastighet besitter samt vilka åtgärder som bör göras omgående och vad som ska göras i framtiden.

Värdering av fastighet

Oavsett anledning till din värdering kan vi hjälpa dig. Att värdera jord- och skogsbruksfastigheter kräver kunskap, erfarenhet och hög kännedom om den lokala marknaden. Thiger Skog har lång erfarenhet av de olika delar som ska värderas, exempelvis jord, skog, ekonomibyggnader och bostadshus, som sedan vägs samman till en helhetsbedömning. Låt oss hjälpa dig!
Vi är ett självklart val när du ska

Sälja skogsfastighetKöpa skogsfastighet

Thiger Skog & Mäklarbyrå AB är verksamma i Lycksele, Storuman, Vilhelmina, Åsele, Dorotea, Sorsele, Västerbotten.

Sälja skogsfastighet, Köpa skogsfastighet, Skogsbruksplaner, Värdering av fastighet, Lycksele, Storuman, Vilhelmina, Åsele, Dorotea, Sorsele, Västerbotten